Kupljenu robu isporučujemo za 2-4 radna dana, a najkasnije radnih 14 dana od dana uplate celokupne sume na nas račun (u slučaju progeCAD-ovih programa, dok u slučaju programa ostalih proizvođača rok za isporuku zavisi od naših dobavljača).

Sve cene su date bez PDV-a u evrima ili dolarima i preračunavamo ih u dinare po kursu naše poslovne banke. Na taj iznos obračunavamo PDV.

Softver isporučujemo elektronski, putem linka za preuzimanje instalacije, a sve u zavisnosti od zahteva proizvođača programa. Račune, sertifikate i potvrde šaljemo poštom.

U sve navedene cene su uračunati troškovi isporuke poštom.

Za sve programe dajemo 30 dana za testiranje programa pre kupovine. Zbog toga i zbog poslovne politike proizvodjača, ne postoji mogućnost vraćanja kupljenih programa i naknadnih reklamacija.

Prodaja dozvola za upotrebu progeCAD programa se odvija prema uslovima iz korisničkog ugovora i koji se nalazi na DEMO disku - license.rtf.

Tehnička podrška je obezbeđena preko sajtova proizvođača.

LIMIS doo ne snosi nikavu odgovornost za bilo koji oblik štete nastao korišćenjem programa koje ima u svojoj ponudi, niti bilo kog programa sa DEMO diskova ili programa preuzetih sa našeg sajta.

Kupovinom programa ste prihvatili ove uslove prodaje programa.

0
0
0
s2smodern