Vikend objekat Čelić, Grgurevci, sut+P+0

Površine objekta

  Suteren
[m2]

Prizmlje
[m2]

Ukupno
[m2]
Bruto površina 119  206 325
Neto površina  95  186 281

 

Osnove

Osnova prizemlja

Pr Celic Render P

Osnova suterena

Pr Celic Render P0

Enterijer - Pekara, Buzias

Projekat enterijera za pekaru u Buzias-u u Rumuniji. Pekara je malih dimenzija i zahtevan je savremen enterijer sa toplim bojama.

 

Površina objekta: 24m2

Villa Marina I - Zlatibor

Projekat stambenog objekta u Čajetini, po zahtevu firme VAŠ DOM NS iz Novog Sada. Za odgovornog projektanta imenovan je arhitekta Stevan Rodić koji je i izradio idejno rešenje. Objekat je spratnosti p+P+2+Pk i se sastoji iz dva lokala i šesnaest jednoiposobnih stanova i četiri garsonjere. 
Objekat osmišljavan sa planinskim kućama, kamenom i drvetom kao vodiljama, ali opet sa savremenim potrebama na umu. Obrada fasada se sastoji od tri osnovna materijala - prizemlje je obloženo tamnim lomljenim kamenom, koje svojom masivnošću predstavljaju postament celog objekta, dok su spratovi obloženi ETICS fasadom i Fundermaxom. Fundermax u dezenu rustičnog drveta je upotrebljen da naglasi uglove objekta i doda mu planinsku notu.
Kao kontrast monumentalnosti i rustičnosti fasade, ističu se po dve plave vertikale na obe duže fasade u vidu pregradnih zidova između lođa. Istom bojom obojena je i testerasta nadstrešnica iznad ulaza u lokale. Nadstrešnica svojom formom prati osnovni krov koji je dvovodni, pokriven Terran-ovim crepom iz linije Zenit, u boji grafita. Velike krovne površine su razbijene sa po tri hipertrofirane badže na svakoj strani, od čega se po dve niže utapaju u strehu osnovnog krova.

Površina objekta: 2303m2

Enterijer - Pekara, Grac

Projekat enterijera za pekaru u Gracu. Enterijer pekare je izveden dobrim balansiranjem hladnih i toplih boja, elemenata mobilijara savremenih formi i rustičnih keramičkih pločica.

 

Površina objekta: 92m2

Vila Omeragić P+1

Projekat rekonstrukcije stambenog objekta u Irigu. Projekat je urađen u saradnji sa arhitektom Stevanom Rodićem.

Noseća konstrukcija objekta je armirano-betonska, dok su zidovi rađeni od bala slame, obostrano malterisanih sa blatnim malterom.

 

Površina objekta: 146 m2