Dizajn eneterijera

Dizajn enterijera podrazumeva kompletno unutrašnje uređenje objekta ili dela objekta. Kroz projekat enterijera predviđaju se elementi i raspored nameštaja, raspored pregradnih zidova, završna obrada podova, zidova i plafona, tip i raspored osvetljenja i raspored svih vrsta instalacija.
Zašto raditi projekat enterijera?
- Stručni saveti
Ako se odlučite da Vam isprojektujemo Vaš životni ili poslovni prostor, dobićete stručne savete od tima arhitekata koji će zajedno sa Vama kreirati udoban i prijatan prostor za život ili moderan i ozbiljan poslovni prostor. Naš tim arhitekata daće Vam savete kako da najbolje iskoristite prostor u zavisnosti od njegove namene. 
- Ušteda
Prilikom projektovanja enterijera mi za Vas izrađujemo fotorealistične rendere budućeg enterijera tako da još u toku projektovanja možete da vidite kako će Vaš novi prostor izgledati. Na taj način moguće je korigovati sve elemente u enterijeru, boje i materijale za završnu obradu površina. U toku projektovanja je moguće menjati i prilagođavati sve elemente sve dok ne budete potpuno zadovoljni. Na ovaj način ne postoji mogućnost da napravite investiciju u objekat kojim nećete biti zadovoljni.
- Nadzor na izvođenju radova
Nudimo Vam nadzor prilikom izvođenja svih radova u enterijeru, kako biste bili sigurni da će sve biti izvedeno baš onako kako smo to zamislili.
0
0
0
s2smodern