Dizajn enterijera

Dizajn enterijera podrazumeva kompletno unutrašnje uređenje objekta ili dela objekta. Kroz projekat enterijera predviđaju se elementi i raspored nameštaja, raspored pregradnih zidova, završna obrada podova, zidova i plafona, tip i raspored osvetljenja i raspored svih vrsta instalacija.

Zašto je mudro uraditi projekat enterijera?

 

DOBIĆETE Stručni savet

Ako se odlučite da Vam isprojektujemo Vaš životni ili poslovni prostor, dobićete stručne savete od tima arhitekata koji će zajedno sa Vama kreirati udoban i prijatan prostor za život ili moderan i ozbiljan poslovni prostor.

Naš tim arhitekata daće Vam savete kako da najbolje iskoristite prostor u zavisnosti od njegove namene.

Uštedećete

Prilikom projektovanja enterijera mi za Vas izrađujemo fotorealistične rendere budućeg enterijera tako da još u toku projektovanja možete da vidite kako će Vaš novi prostor izgledati. Na taj način moguće je korigovati sve elemente u enterijeru, boje i materijale za završnu obradu površina. U toku projektovanja je moguće menjati i prilagođavati sve elemente sve dok ne budete potpuno zadovoljni. Na ovaj način ne postoji mogućnost da napravite investiciju u objekat kojim nećete biti zadovoljni.

možete imati nadzor na izvođenju radova

Nudimo Vam nadzor prilikom izvođenja svih radova u enterijeru, kako biste bili sigurni da će sve biti izvedeno baš onako kako smo to zamislili.